Dela bilder och inlägg i familjen

av Cecilia Brander mamma till Clara och Fredrika Bernadotte på Prion | 7 februari 2017

Prion hjälper familjer att hålla ihop i vardagen och bevara minnen för framtiden. Genom att skicka bilder med korta bildtexter går det snabbt att ge varandra en inblick i vad som sker i allas liv - allt från vardagliga detaljer till de stora ögonblicken i livet. Håll kontakt och kommunicera kring inläggen tillsammans eller gilla inlägg för att visa att du sett dem.


Korta inlägg till varandra inom familjen skapar en svårslagen närhet även när man är på olika platser.

Föj ert barns utveckling med de närmsta

Utöver familjens grupp är det roligt att ha en grupp för ett enskilt barn. Där ni postar inlägg med barnet och kan låta de närmsta följa barnets utveckling. Över tid byggs en minnesbank upp likt ett digitalt fotoalbum. Det är ett enkelt sätt att låta övriga familjen vara delaktiga och nära barnet. Om någon annan tar hand om barnet kan ni även välja att andra kan lägga till foton i barnets grupp.

“Min fru och jag lägger upp alla små och stora ögonblick i våra döttrars liv i Prion, och har gjort sedan de föddes. Familjer på båda sidor deltar vilket gör att alla känner sig delaktiga.“

— Daniel Almgren, tvåbarnspappa

Bevara alla de små och stora ögonblicken. Gör bildserier och skriv en liten text till som ger minnena ännu mer liv.

Dela fritt med hög integritet

Prion är en trygg plats där ni kan dela saker som bara är för familjen. Eftersom det appen bygger på slutna grupper kan ni vara er själva utan att behöva tänkta så mycket på vad ni delar. Ni behåller även rättigheterna till era bilder.


Inkludera övriga familjen i vardagen, dela varandra glädje och kanske till och med motgångar.

Kom igång

Ladda ner appen till din iPhone eller Android-telefon:

Hämta Appen

Följ ditt barns dagar på förskolan

Prion används i förskolan för att ge föräldrar inblick i vad som sker på förskolan dagligen. Appen är säker ur integritetessynpunkt och följer Personuppgiftslagen vilket gör att även barnens ansiken får delas i appen. Fyll i namnet på förskolan och en kontaktperson där så hör vi av oss till dem.

Ja tack, ta gärna kontakt med min förskola