Prion och Admentum inleder samarbete för att erbjuda modern teknik för förskola och skola

av Hanna Lemne på Prion | 23 april 2020

Prion har inlett ett samarbete med Admentum för att skapa bästa möjliga erbjudandet till skola och förskola. I detta samarbete möts vi i vårt passionerade fokus att med den modernaste tekniken erbjuda smarta lösningar som förenklar och underlättar för pedagoger och föräldrar i vardagen.


Prion + Admentum

Vad går samarbetet med Admentum ut på?

Tillsammans med Admentum kan vi erbjuda en otroligt bra upplevelse för kunder som söker en bred lösning för sin skolverksamhet - där vi på Prion säkrar att förskolan får den allra bästa lösningen för sin verksamhet.

Om man köper in ett gemensamt system både för förskola och skola blir det ofta förskolans behov som får stå tillbaka för helheten, men skola och förskola är helt skilda verksamheter med olika behov både gällande funktioner och på gränssnitt. Samarbetet innebär att man kan använda Admentum i skolan och Prion i förskolan och systemen kan skicka data mellan varandra.


“Vi är väldigt glada över samarbetet med Admentum - det gör det möjligt för kunder få det bästa av flera världar. Prions roll är se till att förskolan får den bästa möjliga lösningen för just förskolan och Admentum står för skola och annan infrastruktur.”

— Fredrika Bernadotte, VD Prion. Fredrika Bernadotte, VD Prion.

Vad är Admentum?

Admentum är ett skoladministrationssystem för grundskola, gymnasieskola eller elevhälsa. Admentum grundades 2013 av VD Håkan Furevik som arbetat i skolvärlden sedan 2001 som ett svar på behovet han såg av ett användarvänligt administrationssystem saknades i skolan.


Admentum

“Alla elever har rätt att lyckas och vi har byggt systemet som gör det möjligt. Jag är stolt över den lösning vi kan erbjuda tillsammans med Prion - vi kompletterar varandra perfekt.”

— Håkan Furevik, VD Admentum. Håkan Furevik, VD Admentum.

För mer information:

Fredrika Bernadotte, VD Prion, 0721-50 58 33, fredrika@prionapp.com

Om Prion:

Prion är ett svenskt teknikbolag som har utvecklat en digital förskoleplattform. Plattformen kan skräddarsys för varje förskoleverksamhet genom valbara produktmoduler. Med enkla, användarvänliga gränssnitt gör Prion förskolans administrativa arbete smidigt och effektivt. Genom att samla det administrativa på en och samma plattform blir det enkelt att snabbt få en överskådlig bild och att sköta det administrativa arbetet i förskolan. Läs mer på prionapp.com.