Nu introduceras Video i Prion - på alla plattformar

av Prion team | juli 2017

Att spela in kortare filmer är ett effektivt verktyg för att bevara en händelser och därför har video en självklar plats i Prion. Från och med nu går det både att dela och spela in filmklipp direkt i appen - allt för att göra det enkelt att dela och bevara personliga minnen.


Videofilmer har en Play-symbol som på bilden. Tryck på bilden för att börja spela filmen i appen.


Delning av video fungerar på samma sätt som du är van vid för bilder. Tryck på plus-knappen för att göra ett inlägg och välj de filmer du vill dela. Du kan alltid se filmens längd i bildbiblioteket innan du delar den.

Självklart går det att blanda videoklipp och bilder i inlägg. Den enda begränsningen är att antalet media inte kan överstiga 10 stycken per uppladdning. Du kan dock lägga till fler media i inlägget efter uppladdning med hjälp av addera-funktionen.

Spela in filmer direkt i Prion

Ibland vill du ha möjligheten att dela någonting du upplever medan det händer. Då kan du filma i Prion och dela upplevelsen direkt. Precis som vid fotografering sparas även dina videos i kamerarullen. För att spela in en film trycker du på kamera-ikonen då du skapar inlägget.

Videostöd finns för både iPhone, iPad och för Android. Det finns ingen begränsning på videostorlek, men videons längd kan påverka kvalitén. Precis som för bilder kan mottagaren kommentera, spara ner och gilla dina videos.

Vi på Prion jobbar stenhårt för att utveckla ny funktionalitet som kommer att förenkla er bilddelning. Vi önskar er en fortsatt fantastisk sommar full av sol och vackra bild- och (inte minst) videotillfällen!